DIMPEX d.o.o.; Radnička cesta 75, 10000 Zagreb;
Tel.: + 385 (0)1 61 88 311; 61 88 312; Fax.: + 385 (0)1 61 88 313;
e-mail: nekretnine@dimpex.hr;

Napredno pretraživanje

O nama

Zahvaljujemo što ste pokazali interes za našu Agenciju te nam omogućili da se predstavimo u nadi ostvarivanja međusobne suradnje.

Trgovačko društvo Dimpex d.o.o. registrirano je 1991. godine pri Trgovačkom sudu u Zagrebu, MB: 03737659 sa sjedištem u Zagrebu, Radnička c. 75, i od tada uspješno posluje, a 2002.godine proširuje svoju djelatnost i na poslovanje nekretninama.

Kako su naši, većinom, ino-partneri svoje poslovanje prenosili na područje RH, imali su potrebu i poslovni interes za prometom nekretnina poglavito posl.prostora, stanova i kuća za vlastite potrebe kao i interes za kupnjom građevinskih zemljišta za izgradnju objekata bilo poslovne, stambene ili turističke namjene.

Obzirom da su našu tvrtku Dimpex smatrali dovoljno stručnim, provjerenim i pouzdanim partnerom, imali smo dovoljno čvrst razlog da svoju djelatnost proširimo i na poslovanje nekretninama.

Dimpex d.o.o. kao Agencija za promet nekretnina je prihvatio Pravila poslovanja posrednika u prometu nekretninama te je upisan u Popis agencija potpisnica Pravila poslovanja pod rednim brojem 138-03 pri Hrvatskoj gospodarskoj komori

Kao potpisnici etičkog kodeksa posrednika u prometu nekretninama jamčimo svojim klijentima poštenu, profesionalnu i diskretnu uslugu koja garantira sigurnost i potpunu pravnu zaštitu.

Ponosni na dosadašnji vrlo uspješan rad našeg tima što je ocjena i naših uvaženih klijenata koji su nam dali svoje povjerenje a mi smo isto, na obostrano zadovoljstvo, opravdali predanim, profesionalnim i odgovornim radom, slobodni smo staviti se i Vama na raspolaganje.